Τρόποι αποστολής & πληρωμής

Τρόποι αποστολής

Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να έχετε λάβει πρώτα επιβεβαίωση από την εταιρία μας, μέσω τηλεφώνου ή email, ότι η παραγγελία σας βρίσκεται διαθέσιμη και έτοιμη για παραλαβή στο κατάστημα μας.

Παραλαμβάνοντας από το Κατάστημά μας έχετε τη δυνατότητα τοποθέτησης των προϊόντων της παραγγελίας σας στο όχημά σας, απολαμβάνοντας παράλληλα το μέγιστο των Δωρεάν Παροχών (εφόσον ισχύουν στο προϊόν).

Η παραλαβή και τοποθέτηση θα πρέπει να γίνεται εντός εργάσιμων ωρών.

Αποστολή σε Εσάς

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 4-5 ημερών (εκτός περιπτώσεων Δυσπρόσιτων Περιοχών ή Νησιών) μέσω της εταιρείας μας. Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν την αποστολή του προϊόντος είτε με τηλεφωνική ενημέρωση στο +30 210 9480085 είτε μέσω email στο info@xoimes.gr.

Τα έξοδα των μεταφορικών υπολογίζονται αυτόματα και αναγράφονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τρόποι πληρωμής

 

Πληρωμή στο Κατάστημα

Η επιλογή της πληρωμής στο κατάστημα προϋποθέτει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας.

Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Η επιλογή της πληρωμής με Τραπεζική Κατάθεση είναι διαθέσιμη κατά την παραλαβή από το κατάστημα καθώς και στην περίπτωση που επιλέξετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας να αποσταλούν σε εσάς. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας μας θα είναι διαθέσιμοι σε εσάς μέσω του επιβεβαιωτικού email που λαμβάνετε μόλις ολοκληρώσετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας. Παράλληλα, λαμβάνετε και έναν κωδικό κατάθεσης, ο οποίος αναγράφεται και αυτός στο επιβεβαιωτικό email, και θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε σαν αιτιολογία κατάθεσης.

Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επιβάρυνση των εξόδων εφόσον χρησιμοποιείτε διατραπεζικές συναλλαγές. Προκειμένου να ολοκληρωθεί μία παραγγελία πρέπει το ποσό της κατάθεσης να είναι ακριβώς ίσο με το αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τα πιθανά έξοδα της συναλλαγής πρέπει να επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Πληρωμή με Κάρτα

Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.