Δωρεάν Παροχές Ελαστικού Pirelli Scorpion All Terrain +

* Κάποιες από τις δωρεάν παροχές είναι διαθέσιμες όταν η τοποθέτηση των ελαστικών γίνεται στο κατάστημά μας

Cosmote Deals for You και Pirelli

Η Pirelli και τα καταστήματα Driver προσφέρουν στους συνδρομητές Cosmote μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν επιπλέον έκπτωση στην τοποθέτηση ελαστικών Pirelli στο αυτοκινητό τους.

Δείχνοντας το μοναδικό κωδικό COSMOTE DEALS FOR YOU κερδίζετε έκπτωση ανάλογα με τη διάσταση των ελαστικών σας:

Με αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 13''-17'' κερδίζετε έκπτωση 10€

Με αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 18'' κερδίζετε έκπτωση 20€

Με αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 19''+ και πάνω κερδίζετε έκπτωση 30€

Για να δείτε τους τρόπους που μπορείτε να αποκτήσετε κωδικό Deals for You πατήστε εδώ

Cosmote Deals for You και Pirelli

Shell και Pirelli

Η Pirelli σε συνεργασία με τα καταστήματα Driver και το Shell Smart Club συνεχίζουν να σας ανταμείβουν για την εμπιστοσύνη στα πρoϊόντα τους, δίνοντάς σας την επιλογή να κερδίσετε πόντους Smart Club ή να εξαργυρώσετε πόντους Smart Club κερδίζοντας έκπτωση στα ελαστικά Pirelli.

Κερδίστε €30 έκπτωση για την αγορά ελαστικών Pirelli

Εξαργυρώστε 2.900 Smart πόντους στα πρατήρια που έχουν σήματα Shell και χρησιμοποιήστε την απόδειξη ως εκπτωτικό κουπόνι αξίας €30 για την αγορά 4 ελαστικών Pirelli από τα καταστήματα Driver.

Shell και Pirelli

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και Pirelli

Με την τοποθέτηση 4 ελαστικών PIRELLI στα καταστήματα DRIVER κερδίζετε απευθείας έκπτωση με την κάρτα σας ΑΒ Plus ανάλογα με τη διάσταση των ελαστικών σας.


Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά ελαστικών Pirelli από τα καταστήματα Driver Center και με την επίδειξη της AB plus κάρτας σας, κερδίζετε:

  • Με αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 13''-17'' έκπτωση συνολικής αξίας 10€

  • Με αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 18'' έκπτωση συνολικής αξίας 20€

  • Με αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 19''+ έκπτωση συνολικής αξίας 30€

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και Pirelli

Με τοποθέτηση ενός σέτ ελαστικών, δωρεάν άζωτο

Το άζωτο είναι ένα αδρανές (άφλεκτο) αέριο– βασικά, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ξηρό αέρα μετά την αφαίρεση του οξυγόνου.  Για παράδειγμα, ο ατμοσφαιρικός αέρας περιέχει περίπου 78% άζωτο. Λόγω των αδρανών ιδιοτήτων του αζώτου, συχνά χρησιμοποιείται σε ιδιαίτερα εξειδικευμένες εφαρμογές χρήσης ελαστικών ή/και για απαιτητικά περιβάλλοντα. Αυτές οι εφαρμογές χρήσης ελαστικών συνήθως περιλαμβάνουν αεροσκάφη, μεταλλεία και εμπορική/βαριά χρήση. Επίσης, το άζωτο χρησιμοποιείται στον επαγγελματικό μηχανοκίνητο αθλητισμό περιλαμβάνοντας στους αγώνες οχημάτων ακραίων ταχυτήτων.  Καταλαβαίνουμε ότι το ξηρό άζωτο χρησιμοποιείται εν προκειμένω ώστε να συμβάλλει στη μείωση των διακυμάνσεων της πίεσης των ελαστικών όπου ακόμη και οι μικρές διαφορές στην πίεση μπορούν να έχουν επιπτώσεις στο χειρισμό του οχήματος στα ακραία όρια της απόδοσης.

Δωρεάν μέτρηση των αμορτισέρ του οχήματος σας

Στο κατάστημα μας πραγματοποιούνται ηλεκτρονικές μετρήσεις,από μηχανήματα με πλήρη ακρίβεια στην διάγνωση των αποτελεσμάτων για κάθε αποσβεστήρα του αυτοκινήτου σας.

6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Δωρεάν τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση και βαλβίδες στεγανοποίησης