Δωρεάν Παροχές Ελαστικού Pirelli Scorpion Zero All Season

* Κάποιες από τις δωρεάν παροχές είναι διαθέσιμες όταν η τοποθέτηση των ελαστικών γίνεται στο κατάστημά μας

Cosmote Deals for You και Pirelli

Η Pirelli και τα καταστήματα Driver προσφέρουν στους συνδρομητές Cosmote μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν επιπλέον έκπτωση στην τοποθέτηση ελαστικών Pirelli στο αυτοκινητό τους.

Δείχνοντας το μοναδικό κωδικό COSMOTE DEALS FOR YOU κερδίζετε έκπτωση ανάλογα με τη διάσταση των ελαστικών σας:

Με αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 13''-17'' κερδίζετε έκπτωση 10€

Με αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 18'' κερδίζετε έκπτωση 20€

Με αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 19''+ και πάνω κερδίζετε έκπτωση 30€

Για να δείτε τους τρόπους που μπορείτε να αποκτήσετε κωδικό Deals for You πατήστε εδώ

Cosmote Deals for You και Pirelli

Shell και Pirelli

Η Pirelli σε συνεργασία με τα καταστήματα Driver και το Shell Smart Club συνεχίζουν να σας ανταμείβουν για την εμπιστοσύνη στα πρoϊόντα τους, δίνοντάς σας την επιλογή να κερδίσετε πόντους Smart Club ή να εξαργυρώσετε πόντους Smart Club κερδίζοντας έκπτωση στα ελαστικά Pirelli.

Κερδίστε €30 έκπτωση για την αγορά ελαστικών Pirelli

Εξαργυρώστε 2.900 Smart πόντους στα πρατήρια που έχουν σήματα Shell και χρησιμοποιήστε την απόδειξη ως εκπτωτικό κουπόνι αξίας €30 για την αγορά 4 ελαστικών Pirelli από τα καταστήματα Driver.

Shell και Pirelli

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και Pirelli

Με την τοποθέτηση 4 ελαστικών PIRELLI στα καταστήματα DRIVER κερδίζετε απευθείας έκπτωση με την κάρτα σας ΑΒ Plus ανάλογα με τη διάσταση των ελαστικών σας.


Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά ελαστικών Pirelli από τα καταστήματα Driver Center και με την επίδειξη της AB plus κάρτας σας, κερδίζετε:

  • Με αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 13''-17'' έκπτωση συνολικής αξίας 10€

  • Με αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 18'' έκπτωση συνολικής αξίας 20€

  • Με αγορά ελαστικών Pirelli διαμέτρου 19''+ έκπτωση συνολικής αξίας 30€

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και Pirelli

Με τοποθέτηση ενός σέτ ελαστικών, δωρεάν άζωτο

Το άζωτο είναι ένα αδρανές (άφλεκτο) αέριο– βασικά, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ξηρό αέρα μετά την αφαίρεση του οξυγόνου.  Για παράδειγμα, ο ατμοσφαιρικός αέρας περιέχει περίπου 78% άζωτο. Λόγω των αδρανών ιδιοτήτων του αζώτου, συχνά χρησιμοποιείται σε ιδιαίτερα εξειδικευμένες εφαρμογές χρήσης ελαστικών ή/και για απαιτητικά περιβάλλοντα. Αυτές οι εφαρμογές χρήσης ελαστικών συνήθως περιλαμβάνουν αεροσκάφη, μεταλλεία και εμπορική/βαριά χρήση. Επίσης, το άζωτο χρησιμοποιείται στον επαγγελματικό μηχανοκίνητο αθλητισμό περιλαμβάνοντας στους αγώνες οχημάτων ακραίων ταχυτήτων.  Καταλαβαίνουμε ότι το ξηρό άζωτο χρησιμοποιείται εν προκειμένω ώστε να συμβάλλει στη μείωση των διακυμάνσεων της πίεσης των ελαστικών όπου ακόμη και οι μικρές διαφορές στην πίεση μπορούν να έχουν επιπτώσεις στο χειρισμό του οχήματος στα ακραία όρια της απόδοσης.

Δωρεάν μέτρηση των αμορτισέρ του οχήματος σας

Στο κατάστημα μας πραγματοποιούνται ηλεκτρονικές μετρήσεις,από μηχανήματα με πλήρη ακρίβεια στην διάγνωση των αποτελεσμάτων για κάθε αποσβεστήρα του αυτοκινήτου σας.

Δωρεάν πρόγραμμα αντικατάστασης ελαστικών Goodyear Dunlop Sava

Για 20.000 χιλιόμετρα ή 12 μήνες θα έχουν δωρεάν ασφάλιση όσοι αντικαταστήσουν τα  ελαστικά των αυτοκινήτων τους σε ένα από τα καταστήματα του επιλεγμένου δικτύου συνεργατών της Goodyear-Dunlop-Sava. Το πρόγραμμα ασφάλισης ελαστικών της Goodyear καλύπτει* όλες τις διαστάσεις και όλους τους τύπους των επιβατικών ελαστικών και 4χ4-SUV (εκτός DURATRAC,AT/SA,ATR,AT2,AT3) από ζημιές που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε διαδρομής.

Σχισίματα, τρυπήματα, και ανεπανόρθωτες βλάβες από λακκούβες, πέτρες, νεροφαγώματα κλπ καλύπτονται από την εγγύηση-προσφορά της Goodyear-Dunlop.

6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Δωρεάν τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση και βαλβίδες στεγανοποίησης

Ασφάλεια Tyre Life

Σας παρέχουμε 12 μήνες ασφάλειας για ένα απο τα 4 ελαστικά.

Ασφάλεια Tyre Life